שלום רב

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

20/08/2013 | 12:46 | מאת: חגית

אני מתכוונת ללדת בניתוח קיסרי בגלל חוויות קשות מלידה קודמת שהיתה טבעית. הבנתי שגם אם אין סיבה רפואית מוצדקת לניתוח אני יכולה להתעקש ולקבל אישור מבית החולים לקיסרי. האם הלידה הקיסרית תעלה לי כסף בגלל הבחירה שלי בצורת לידה ? אני לא מעוניינת במנתח פרטי מסויים אלא לקבוע תור מראש ופשוט להגיע ללידה קיסרית במועד שייקבע בבית חולים?

26/08/2013 | 13:03 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, הגבתי כבר בעבר כי מאד רצוי לתאם מראש עם מומחי בית החולים המדובר בנושא זה לפני מועד הניתוח. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים