הידבקויות לאחר ניתוח קיסרי 1

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

31/07/2013 | 21:50 | מאת: לולה

שלום רב, אני 8 חודשים לאחר ניתוח קיסרי, הרופא עשה לי היום US ואמר לי שהרחם שלי דבוק לדופן הבטן, אבל זה לא בטוח ב-100%. הוא לא התרגש במיוחד ולא ציין בפניי השלכות עתידיות. אני לחוצה נורא! אני פוחדת שיהיה לי קשה להיכנס להריון שוב...מה עושים?

01/08/2013 | 12:05 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, מצב זה שכיח למדי ולא מהווה סכנה לפוריות העתידית שלך. אך בניתוח הבא יש להרות את הממצאים לרופא המנתח על מנת שישקול את סוג החתך על פני העור ועל פני הרחם. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים