החלמה מניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

14/11/2011 | 08:07 | מאת: ענבר

אני אחרי ניתוח קיסרי שלישי , לפני שבועיים . מאז הדימום אינו חזק ימים שלמים ללא דימום ופתאום ישנה הרגשה שנפתח סכר למשך כמה שעות , ישנו דימום ושוב ימים שלמים ללא דימום . האם הדבר תקין??? באותו ניתוח עברתי קשירת חצוצרות . כמה זמן התופעה תימשך???

14/11/2011 | 08:27 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

המצב שלך דורש בדיקת רופא מומחה כולל ביצוע בדיקת על קול ובדיקת ספירת דם ורק לאחר בדיקה מקיפה ניתן לומר אם מדובר בבעיה או מדובר בהחלמה רגילה לאחר ניתוח קיסרי שלישי מזל טוב פרופ אוריאל אלחלל הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים