בדיקה פתולוגית

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

18/07/2013 | 22:39 | מאת: דניאל

לאחר ניתוח קיסרי וקשירת חצוצרות קיבלתי מכתב עם תשובות בדיקה פתלוגית תאור מאקרוסקופי ימין קטע חצוצרה באורך 2 סמ בקוטר 0.8 סמ שמאל אורך 1 סמ בקוטר 0.8 סמ תיאור מיקרוסקופי ואבחנה FRAGMENT OF NORMAL FALLOPTIAN TUBES BILLATERAL TUBAL LIGATION אני מאד רוצה להבין מה זה?

19/08/2013 | 10:11 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, דומני שעניתי כבר על השאלה, עקרונית הבדיקה הפתולוגית מאשרת כי עברת קשירת חצוצרות כמקובל. בברכה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים