עצירות אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

16/07/2013 | 11:03 | מאת: מאיה

שלום ד"ר אלחלל, אני כ13 יום לאחר ניתוח קיסרי והיציאות שלי עדיין אינן תקינות. אני חשה צורך להתפנות אך איני מצליחה, והתחושה שהשרירים באזור אינם פועלים. הדבר גורם לכאבים עזים באזור פי הטבעת הדומים לתחושת הלחץ בפתיחה מלאה... השתמשתי מעט בנרות גליצרין אך ני חוששת לפתח תלות. האם זוהי תופעה נורמלית? תודה רבה

19/08/2013 | 09:59 | מאת: אלחלל

שלום רב, התופעה מוכרת, אנא פני לרופא המשפחה לקבלת מרככי צואה כגון פסיליום או אחרים. מזל טוב, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים