ממצא במוך לשחלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

13/06/2013 | 10:27 | מאת: שרה

שלום. אני 4 וחצי חודשים לאחר ניתוח קיסרי חירום. יש לי כאבים בצד שמאל ונשלחתי לעשות אולטרסאונד. בממצאים רשמו כך בסמוך לשחלה שמאל נצפה ממצא סולידי בגודל 21*18 ממ ללא תנועתיות בתוכו. מה המשמעות של זה? האם זה בעקבות הניתוח? מה המשמעות של זה שאין תנועתיות? זה מאד מלחיץ ואשמח לקבל הסבר. תודה!

13/06/2013 | 16:43 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אנא גשי לרופא נשים ליעוץ. אין אפשרות לצערי להתייחס לממצא ללא בדיקות נוספות. פרופסור אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים