בעיה מעל הצלקת של הניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

12/11/2011 | 03:04 | מאת: ליגל

שלום רב לפני כחודשיים עברתי ניתוח קיסרי חירום בהרדמה מלאה. בצד ימין מעל הצלקת יש לי מן שקע כזה כאילו שהבטן נמשכת פנימה. זה גם האזור שבו יש לי פחות תחושה. האם יכול להיות שמשכו לי רקמה כלשהי בתפירה? ואם כן האם זה מסתדר מעצמו עם הזמן או שיש צורך בניתוח לתיקון? אני יודעת שבלי לבדוק אותי זו יכולה להיות בעיה לתת לי תשובה, אך הנושא מאוד חשוב לי ואשמח אפילו לשמוע את דעתך מנסיונך. תודה רבה

12/11/2011 | 07:08 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

התופעה שאת מתארת שכיחה מאד וברוב המכריע של המקרים חולפת תוך כחצי שנה. אם הבעיה של קפל הבטן תתמיד ניתן לתקנה פלסטית או בניתוח הקיסרי הבא שתעברי אם תזדקקי לו או בניתוח פלסטי ניפרד. לגבי חוסר התחושה גם תופעה זו לרוב הפיכהו ואם היא מתמידה כלל אינה מסוכנת. מזל טוב והחלמה מהירה פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם

09/08/2015 | 15:35 | מאת: סיון כהן

אני 6 וחצי חודשים אחרי קיסרי..האם יכול להיות שמשכו לי רקמה או שתפרו אותה לא נכון והיא גורמת לי לדימומים ווהתכווצויות בבטן?? עשיתי mri צילום סיטי אולטרסאונד כל מה שאפשר מחוץ לבטן ולא מצאו כלום...

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים