קשירת חצוצרות

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

23/05/2013 | 13:26 | מאת: עינת

גילי 44 ושלושה ילדים. רציתי לשאול מה הן תופעות הלוואי של קשירת חצוצרות ללא ניתוח? מה הסיכוי להיכנס להריון למרות הקשירה? האם הווסת תמשיך? האם זה עלול להקדים את תופעות הבלות?

12/07/2013 | 09:34 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, קשירת חצוצרות העת ניתוח קיסרי לא גורמת ברוב המקרים לתופעות לואי. הווסת נמשכת כסדרה ואין בלות מוקדמת. הסיכוי להריון הוא קלוש ונדיר מאד לאחר ביצוע הפעולה. לעיתים נדירות יש עליה בכאב בזמן הווסת. בהצלחה פרופסור אלחלל הדסה כין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים