בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

01/05/2013 | 12:31 | מאת: שרון

אני אחרי 2 ניתוחים קיסריים ,בניתוח האחרון נאמר לי שהיו הדבקויות וניקו אותם, אני מאוד מפחדת מהריון שלישי בגלל הניתוח האחרון ..אז עשיתי בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית והיא יצאה תקינה . האם הניתוח הבא יהיה יותר קל בגלל שלא נצפו הדבקויות בבדיקת ההיסטרוסקופיה

01/05/2013 | 16:55 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, היסטרוסקופית בודקת התדבקויות בתוך הרחם ואילו ה התדבקויות אשר מקשות על הניתוח הן התדבקויות בבטן מחוץ לרחם, כך שאין קשר בין הדברים אך בכל מקרה מומלץ להגיע לקראת הניתוח הבא עם דוחות הניתוחים הקודמים על מנת שהצוות יוכל להיערך לניתוח בצורה מיטבית. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים