צריבה בבטן אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

12/04/2013 | 15:37 | מאת: דפנה

שלום רב, לפני כשלושה שבועות ילדתי בניתוח קיסרי לא מתוכנן. מאז ועד היום סובלת מצריבה בבטן מעל אזור הצלקת. הלכתי השבוע לרופא. לדבריו, הצלקת נראית בסדר גמור ולכן לא ראה סיבה לדאגה. כאב הצריבה ממשיך והוא מאוד לא נעים, בעיקר במגע בעור, אך גם בהרמצ קול למשל וכו'. השאלה אם זו תופעה מקובלת בעקבות ניתוח ומה אפשר לעשות בעניין להקל על הכאב. תודה

14/04/2013 | 10:14 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, כאב באיזור הצלקת הוא תופעה שכיחה. ניתן לטפל במשככי כאבים. אם הכאב מתמיד גם לאחר 6 שבועות אנא פני שוב לרופא נשים לבדיקה. פרופסור אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים