כאב במקום הניתוח לאחר9 חודשים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

11/04/2013 | 21:59 | מאת: תמרה

פרופ אלחלל שלום רב.לפני כתשעה חודשים ילדתי בניתוח קיסרי. לאחרונה אני חשה בכאבים במקום הניתוח, כאבים דומים לאלה שהיו בשבועות הסמוכים לניתוח, אם כי בעוצמה פחותה מאלו שהיו בזמנו (לא מדובר בכאבים חזקים אלא בדקירות וחוסר נוחות).האם התופעה נורמלית?בנוסף בימים אחרונים יש לי כאבים בצד שמאל, ככל הנראה בשחלה , כאב מוכר מתקופת ההריון.האם יש קשר בין הדברים?תודה מראש

14/04/2013 | 08:23 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, לאחר כתשעה חודשים מהניתוח מקור הכאב ככל הנראה לא קשור לניתוח עצמו ואני מציע לגשת לרופא נשים מומחה לבדיקה לשלילת גורמים אחרים כמקור לכאב, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

15/04/2013 | 17:08 | מאת: תמרה

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים