ניתוח או לידה?

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

02/04/2013 | 10:47 | מאת: ממ

שלום רב, יש לי שלושה ילדים שהראשון ןהשלישי נולדו בנתוחים פני 7 שנים ו2.5)השניה בלידה קשה (מלקחייםותפירה בחדר ניתוח- התפרים היו פנימיים) כל הלידות התחילו לי בירדת מים מקונאלית וראש שלא נכנס טוב לתעלה...כרגע אני בהריון נוסף האם יש אפשרות לשקול אפשרות ללידה נוספת או שהסיכונים רבים וכדאי להזמין תור לניתוח? תודה ,

02/04/2013 | 12:24 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, מאד קשה לי לענות מבלי לבדוק לעומק את המקרה שלך. פני בבקשה לרופא הנשים שלך או אם את מעוניינת ביעוץ פרטני שלי אנא פני לשרפ הדסה בטלפון 026778899 והזמיני אלי תור והגיעי עם כל המסמכים הרפואיים שלך ליעוץ רפואי מסודר. בהצלחה פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים