חששות מניתוח שלישי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

25/03/2013 | 17:24 | מאת: דנה

שלום רב, אני אחרי 2 ניתוחים קיסרים (עכוז + בחירה ) האחרון היה לפני 4 שנים. מעונינת להכנס להריון אבל מאוד חוששת מניתוח שלישי. שמעתי על הדבקויות וסיכונים אחרים. האם יש אפשרות לבצע בדיקות מסוימות כדי לדעת שהכל ברחם תקין ןצא יהיו סיבוכים ?

26/03/2013 | 13:57 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, מציע להגיע עם דוח הניתוח האחרון לרופא נשים מומחה במיילדות על מנת להעריך את הסיכון בניתוח הבא ולהמליץ לך על סמך נתוניך הרפואיים את מידת הסיכון, אולם באופן כללי הסיכון להתדבקויות הוא קיים אך נמוך ואין זה הסיבוך העיקרי והמסוכן ביותר של ניתוח קיסרי חוזר. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים