נפיחות חוזרת כעבור חודש וחצי אחרי ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

13/03/2013 | 23:30 | מאת: עדי

שלום. בימים האחרונים, חלה החמרה מסויימת בתחושה הפיזית באזור הניתוח-נוצרה לי נפיחות חוזרת כמו גבעה קטנה מעל אזור הצלקת והמקום רגיש למגע, אף מגע עדין. מדי פעם יש תחושה של דקירות. האם יכול להיות שמדובר בדלקת ועלי לקחת אנטיביוטיקה? או בצקת? האם זה חלק מההחלמה? מה הסיבה לכך? אולי מאמץ יתר, כמו הליכה ממושכת, או סחיבות? אודה לתשובתך.

14/03/2013 | 00:44 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, כל מה שכתבת אכן אפשרי ולא אוכל לצערי להעריך זאת דרך האינטרנט, אנא פני לרופא נשים לבדיקה מקיפה, מסל טוב, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים