מדללי דם לקראת ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

07/03/2013 | 09:40 | מאת: רונית

אני מקבלת קלקסן 40 מ"ל ללא היסטורית קרישיות אלא כחלק מטיפולי הפרייה,כעת בהריון שבוע 37 ונקבע לי ניתוח קיסרי עקב מצב עכוז. מתי עליי להפסיק ליטול את הקלקסן טרם הניתוח? והאם אצטרך להמשיך אותו לאחר הניתוח? (יש לציין כי הדם שלי מאוד דליל לפי חתך שהיה לי ביד השובע והדם לא הפסיק לזרום כמו מים...אז בניתוח מאוד מפחיד שאאבד המון דם)

12/07/2013 | 09:50 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, ככלל אנו ממליצים על הפסקת מדללי הדם של הפרין ונגזרותיו 24 שעות לפני הניתוח, אם כי בקלקסאן 40 מג ניתן להפסיק גם 12 שעות לפני הניתוח, אולם המלצה ספציפית לגביך צריכה להיות מהרופא נשים המנתח שלך, בברכה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים