הבטן אחרי ניתוח קיסרי שני

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

04/03/2013 | 13:48 | מאת: רנה

היי אני כבר שבוע אחרי ניתוח קיסרי שני והבטן עדיין גדולה וכואבת לגבי הכאבים אני יודעת וזוכרת שלוקח זמן עד שעוברים אבל לגבי גודל הבטן האם זה הגיוני שהיא עדיין נראת בטן של אישה בהריון חודש חמישי, האם הבטן שלי תחזור איך שהייתה ומתי?

04/03/2013 | 21:53 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום ומזל טוב, מה שאת מתארת בהחלט סביר ולרוב תוך 6 - 12 שבועות מהלידה המצב חוזר לקדמותו. כמובן תרגילים לחיזוקשרירי הבטן חשובים אף הם וניתן לחזור לפעילות ספורטיבית כשישה שבועות לאחר הלידה, מזל טוב, פרופסור אלחלל הדסה עין כרם 026778899 ירושלים

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים