כתם חום שבוע 5 אחרי הזרעה. היריון קודם- לידה שקטה

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

01/03/2013 | 14:50 | מאת: נלי

שלום, אני בשבוע 5. בדיקת דם לפני שלושה ימים הראתה בטא של 2048. ממש עכשיו גיליתי כתם חום בתחתון. האם יש מקום לפנות למיון לקבלת תמיכה? אשמח לתשובתך בהקדם האפשרי. מה משמעות הכתם?

01/03/2013 | 18:36 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום לך, ממליץ לפנות לבדיקת רופא נשים בהקדם פרופסור אוריאל אלחלל

01/03/2013 | 20:51 | מאת: נלי

והאם תוכל לנמק מדוע

01/03/2013 | 21:22 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, למרות שפורום זה הוא פורום ניתוחים קיסריים אני עונה לך כי את במצוקה, אם את מרגישה טוב ללא כאבי בטן נטיה לעילפון או דמם עז את יכולה לדחות במקצת פנייתך לרופא. בכל מקרה ברור לך שאיני יכול לטפל במקרה שלך דרך הפורום מבלי להכירך והפורום לא מיועד לכך. בהצלחה בהריון, פרופסור אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים