הפלה שניה אחרי שני ניתוחים קיסריים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

21/01/2013 | 08:46 | מאת: קרן

שלום , שמי קרן עברתי שתיי ניתוחים קיסריים בגלל ירידה בדופק העובר והיום אני מנסה להרות היו לי שתיי הפלות שלא נצפה שק הריון ( הריון כימי ) שאלתי היא האם כל זה יכול לקרות בגלל הדבקויות ? האם הדבקויות גורמות להפלה ?

21/01/2013 | 23:41 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום קרן, מציע לבצע בדיקת היסטרו סקופיה אבחנתית לבירור חלל הרחם לפני ההריון הבא למרות שיש סיבות רבות אחרות להפלות, בדיקה זו היא פשוטה יחסית ונותנת מידע חשוב בנוגע להתבדרויות בחלל הרחם ואם הן קיימות יש לשקול הסרתן לפני ההריון הבא. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים