שימוש בחגורת בטן לאחר קיסרי מס' 2

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

16/01/2013 | 11:24 | מאת: יעל קיסרי מס' 2

שלום, אני בשבוע 36. בעוד שבועיים אני עומדת לעבור קיסרי (מס' 2, לפני 3 שנים ילדתי את הראשונה גם בקיסרי בשל קרישיות יתר בדם). שאלתי היא האם מומלץ להשתמש בחגורת בטן לאחר הניתוח - שמעתי שזה עוזר מאוד להחלמה מהירה. במידה וכן - היכן רוכשים אחת כזו? בחנויות לעזרים אורתופדיים? אודה מאוד על תשובה, בניתוח הקודם ההחלמה היתה לי קשה מאוד.... תודה.

20/01/2013 | 12:35 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אין מניעה משימוש בחגורה כזו אך לא בשבוע הראשון לאחר הניתוח ורק לאחר שיחה עם הרופא המנתח. מזל טוב, פרופסור אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים