ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

16/10/2011 | 20:43 | מאת: טל

שלום רב, עברו חודשיים מהניתוח הקיסרי שעברתי ,לידה ראשונה עדין לא קיבלתי מחזור. 1. אחרי כמה זמן מקבלים מחזור? 2. האם בזמן שאנני מקבלת מחזור אני לא יכולה להיכנס להריון?

17/10/2011 | 18:40 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

זמן הופע המחזור הווסתי לאחר הלידה הרגילה והניתוח הקיסרי משתנה ואינו קבוע. במידה שאת מניקה מחזור הווסת יכול להאחר מאדלעיתים אף כשנה ויותר, לנשים שאינן מניקות מחזורהווסת חוזר לקדמותו תוך מספר חודשים. אלם אין להסתמךע הופעת או אי הופעת הווסת כבטוחהמבחינת קיום יחסי מין ויש להשתמש באמצעי מניעה אם מעוניינים לשמור על מניעת הריון.בכל מקרה אני ממליץ לאחר ניתוח קיסרי שלא להרות כשנה.

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים