לידה קיסרית -קביעת גיל הריון

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

18/11/2012 | 10:28 | מאת: יולי

אני צריכה לתאם מועד ללידה קיסרית. העניין הוא שלפי הבדיקות הרפואיות אני נמצאת בשבוע 35 בעוד שלפי תאריך ההתעברות שידוע לי בפירוש אני חישבתי שאני בשבוע 34. על מה להסתמך? יכול להיות שהניתוח יבוצע בשבוע 37 בטעות? האם כדאי לתאם כמה שיותר קרוב לשבוע 39 לפי האולטראסאונד ואז לא תהיה טעות?

29/11/2012 | 07:55 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אנא פני לרופא המטפל שלך עם כל ההסתייגויות שלך והוא יעריך על סמך מיטב שיפוטו ובעזרת בדיקות על קול מהשליש הראשון להריון, או מבחן הריון חיובי בראשית ההריון או כל גורם מסייע אחר על התאריך המיטבי לקביעת מועד הניתוח. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים