10 ימים אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

02/10/2012 | 22:01 | מאת: דנה

ניתוח קיסרי שני. הניתוח לפני 10 ימים. המטומה הופיעה כגולה מתחת לעור קרוב לצלקת הניתוחית החליטו לתת לי אוגמנטין כדי שלא יתפתח לדלקת. מקבלת קלקסן 40 במשכב לידה לקרישיות הטרוזיגוטית פקטור 5 גבולית. היום הרופא טען שיש לי נוזלים ברחם שלא מתנקזים והמליץ לפתוח את צוואר הרחם עם מכשיר וכן לתת לי ציטוטק התנגדתי לשניהם. הייתי בטוחה שהגוף יוציא לבד הפרשות אולם אין לי היום כלל הפרשות ולא דימום ויש כאב קל כמו בעת מחזור מהרחם. אתמול בבוקר היה לי דימום טרי בכמות קטנה מהנרתיק. אנא המלצתך מה לעשות... אציין שבקיסרי הראשון לא היו לי התופעות הנל וההצטלקות היתה מצויינת.אם כי הדימום ארך 5 חודשים ...כפי הנראה בגלל שלא טופלתי בקלקסן

09/10/2012 | 20:27 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אנא פני לבדיקת רופא נשים מאחר ולא אוכל לעזור לך דרך האתר. בברכת מזל טוב פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים