קיסרי שלישי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

20/07/2012 | 08:43 | מאת: ורד

שלום רב אני 33 אחרי שני ניתוחים קיסריים שהסתיימו טוב.אני מתחננת הריון שלישי אך מפחדת פחד נוראי מהניתוח פחד שממש משתק אותי. האם יש מרפאה או רופא שמתמחים בחרדות כאלה. תודה רבה

21/07/2012 | 20:01 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, התופעה של חרדה מפני ניתוח טבעית. אנא פני לרופא נשים מומחה אשר יסביר לך את כל המהלך הצפוי של ניתוח קיסרי ואני מאמין כי לאחר הסבר מקיף ובדיקה גופנית תקבלי אינפורמציה שתעזור לך להתגבר על הפחדים. במידה שתחושי שאת עדיין בחרדה אנא פני ליועץ פסיכולוגי על מנת לנסות ולעזור לך. בהצלחה פרופסור אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים