קשירת חצוצרות

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

22/05/2012 | 03:35 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 38 לאחר ניתוח קיסרי 3 ואחרון. בניתוח האחרון ביצעתי גם קשירת חצוצרות. בזמן הביוץ אחת לכמה חודשים יש לי כאבים מאוד חזקים בבטן התחתונה ובצדיה. האם יכול להיות קשר להליך הקשירה שעברתי? לפני הקשירה לא היתה לי הבעיה הזו. אלו תופעות יכולות להיות קשורות בהליך קשירת חצוצרות בטווח הארוך? בתודה על תשובתך

22/05/2012 | 11:40 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, כאבי בטן מחזוריים לאחר קשירת חצוצרות הינם תופעה אפשרית ומתרחשים בחלק מהנשים שעברו את התהליך. יחד עם זאת עלי לבקשך לפנות לרופא נשים על מנת שיבצע בדיקה גופנית ובדיקת על קול על מנת לשלול סיבה אחרת אפשרית לכאב. מכל מקום במידה שמדובר בכאב שזה מקורו ברוב המקרים המצב משתפר מאליו עם הזמן ולא דורש טיפול לבד ממשככי כאבים. בברכת בריאות טובה, פרופסור אוריאל אלחלל נשים ויולדות הדסה עין כרם 026778899

22/05/2012 | 11:40 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, כאבי בטן מחזוריים לאחר קשירת חצוצרות הינם תופעה אפשרית ומתרחשים בחלק מהנשים שעברו את התהליך. יחד עם זאת עלי לבקשך לפנות לרופא נשים על מנת שיבצע בדיקה גופנית ובדיקת על קול על מנת לשלול סיבה אחרת אפשרית לכאב. מכל מקום במידה שמדובר בכאב שזה מקורו ברוב המקרים המצב משתפר מאליו עם הזמן ולא דורש טיפול לבד ממשככי כאבים. בברכת בריאות טובה, פרופסור אוריאל אלחלל נשים ויולדות הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים