הריון שישי לקראת ניתוח קיסרי רביעי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

20/05/2012 | 12:39 | מאת: דנה

אני נמצאת בשבוע 31 לקראת ניתוח קיסרי בניתוח הקודם שהיה לפני כ 3 שנים צויין שהיו הדבקויות רבות, רופא המליץ לי לעשות את הניתוח בבי"ח בירושלים מאחר ושם מאוד מנוסים. אני מאוד חוששת לקראת הניתוח שלא יהיו סיבוכים האם כדאי לקחת רופא בכיר פרטי שיבצע את הניתוח בעצמו? מה הסיכויים להריון 5?

20/05/2012 | 13:18 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, דנה אנו בהדסה עין כרם מאד מנוסים בניתוחים קיסריים חוזרים. ממליץ לך לקבוע פגישת יעוץ עם רופא בכיר ממחלקת נשים לשם קבלת יעוץ מקיף. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל מחלקת נשים ויולדות הדסה עין כרם לקביעת תור יש לפנות ל- 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים