חזרה לשיגרה...(משאלה!)

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

28/04/2012 | 12:21 | מאת: מיקה

שלום, 1. כמה זמן אחרי ניתוח קיסרי אפשר לחזור לשגרה? 2. שלשום הפסקתי להניק, אתמול לא היה דימום לראשונה. היום 5 שבועות אחרי הניתוח הרמתי לראשונה את בני ששוקל כ-14 ק'. הרמתי למספר שניות. התחושה אח"כ היתה של דקירות, חום, אי נוחות ברחם. לאחר מכן ראיתי שהדימום התחדש. האם יש קשר? תודה

20/05/2012 | 10:12 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, לרוב ניתן לחזור לפעילות רגילה כשישה שבועות לאחר ניתוח קיסרי. לא תמיד בהפסקת הנקה הווסת תחזור ולעיתים פרק הזמן עד הופעת הווסת לאחר הפסקת הנקה יכול לארוך עד כשלושה חודשים. לאחר תקופה זו במידה שהווסת לא שבה לקדמותה רצוי לפנות לרופא נשים לטיפול. בברכה פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים