שטף דם לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

15/04/2012 | 23:05 | מאת: ט

יולדת לאחר פתיחה מלאה הופנתה לניתוח קיסרי חירום לאחר שלוש שעות פתיחה בתאריך 6/4/12 מאז מאושפזת עם כאבים בבטן תחתונה ימנית לאחר בדיקות רבות התגלה שטף דם (קולקציה) בין הרחם לשלפיחית השתן בגודל 10 סמ. מטופלת ע"י 2 סוגי אנטיביוטיקה ללא שיפור. עברה ניקוז נוזלים מחתך הניתוח החיצוני, הנוזל נשלח לבדיקה ונתגלה עם חידק. ללא ממצאי חום היום 15/4/ הוסיפו עוד אנטיביוטיקה לטיפול בחידק. שוב ללא שיפור בכאבים

17/04/2012 | 13:45 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, יש להתייעץ עם רופא בכיר במחלקה המטפלת לגבי המשך הטיפול הרצוי. איני יכול לצערי להגיב למקרה קונקרטי בלי כל החומר הרפואי ומבלי לבדוק את היולדת. בהצלחה רבה בטיפול, פרופסור אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים