ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

15/04/2012 | 11:15 | מאת: לינוי

רציתי לשאול שעם בניתוח קיסרי חמישי חותכים באותו חתך של הניתוחים הקודמים?

15/04/2012 | 14:03 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, הדבר תלוי בקיום או אי קיום התדבקויות מהניתוחים הקודמים ובשיקולו של הרופא המנתח. הדבר תלוי גם במיקום הצלקת הניתוחית הקודמת על פני הבטן ובשבוע ההריון בו מתבצע הניתוח ובמנח של העובר ברחם. כלומר קיימים שיקולים רבים למנתח בבואו לבחור את מקום החתך,עקרונית לעיתים ניתן לבצע את החתך במיקום החתך הקודם בכפוף לכל הסייגים שסייגתי. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים