זיהום?

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

12/04/2012 | 00:51 | מאת: נטלי

שלום, ילדתי לפני 18 יום בקיסרי אלקטיבי (בגלל עכוז). 8 ימים לאחר הניתוח הוצאו הסיכות. 4 ימים לאחר מכן רופא משפחה בדק וראה שהכל תקין, לאחר שבוע אחות בדקה ושוב רופא. יש לי כאב באיזור הצלקת ונראה כי בנק' מסויימת גם הפרשה אך בבדיקות הכל יבש. היום ראיתי בפירוש כי בנק' כואבת התפר נפתח (ייתכן אחרי 18 יום?) ויש הפרשה. מחר קבעתי תור לאחות קופ"ח. מה ניתן לעשות בנידון? מיום הוצאת התפרים אני שוטפת עם סבון פולידין נוזלי. תודה

12/04/2012 | 08:52 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום נטלי ומזל טוב, הטיפול בפולידין נוזלי בשלב ראשון הוא נכון, אנא פני לרופא נשים לבדיקת הצלקת ולהמשך המעקב עד החלמה מליאה. חג שמח, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

12/04/2012 | 17:26 | מאת: נטלי

במוקד האחיות שמו לי מדבקה אפורה (משהו בשם סילבר) ואחזור ביום א' לבדיקה. כיון שהבטן שלי נפולה ומשתפלת על איזור הצלקת, הציעו לי חגורת בטן (רופאת הילדים). מה זה? היכן קונים? והאם יעיל?

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים