לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

30/03/2012 | 10:02 | מאת: מעיין

שלום פרופ', אני בת 41 , 4 חודשים לאחר ניתוח קיסרי וניתוח היסטרוסקופיה להסרת שאריות הפלה לפני הניתוח הקיסרי, האם יש סיכוי גבוהה להידבקויות ואיך אפשר לאתר אותן בזמן? אולטרסאונד אגן קטן לא ראו בעיה. לעיתים קרובות יש לי תחושה של לחץ בבטן תחתונה. מעוניינת בהיריון נוסף, על איזה בדיקות אתה ממליץ כדי לא "לאבד" זמן יקר? המון תודה

08/04/2012 | 12:58 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום מעיין סליחה על האיחור בתגובה, בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית יכולה לתת תשובה לגבי התדבקויות תוך רחמיות, לגבי התדבקויות מחוץ לרחם אין בדיקה טובה מאד לאתרן ואולם ההתמודדות איתן הוא על ידי המנתח בניתוח הקיסרי הבא ויש להביא דו"ח ניתוח של הניתוח האחרון שעברת על מנת לתת לרופא המנתח את מירב המידע הדרוש לו בתכנון הניתוח הבא שלך, בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

08/04/2012 | 20:20 | מאת: מעיין

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים