קיסרי שלישי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

24/03/2012 | 12:37 | מאת: s.b

שלום רב. אני בשבוע 34 מועמדת לקיסרי שלישי לשבוע 38. מזה שבוע עם צירים שנראים גם במוניטור האם יש מקום לבקש הקדמת הניתוח? אם כן למתי? בנוסף ברצוני לבצע קשירת חצוצורות במהלך הניתוח האם המשמעות היא הרדמה מלאה? בתודה מראש

24/03/2012 | 21:38 | מאת: ענבר

רציתי לשאול אותך אם לא אכפת כמובן , האם שני הניתוחים עברו באופן תקין ? אני עברתי אחד חירום ועכשיו אני מתלבטת בנוגע לשני קראתי שיש הידבקויות וכד? ושככל שעוברים יותר קיסרי זה יותר מסתבך אז מהנסיון שלך אולי תוכלי לעזור לי .. תודה

25/03/2012 | 10:52 | מאת: Sb

גם אצלי הראשון היה חירום. לניתוח השני הגעתי כניתוח אלקטיבי בשל חשש מסיבוך בלידה טבעית עקב משקל עובר גבוה.בדיעבד היה הכרחי לעשות הקיסרי השני. היו לי הרבה הדבקויות גסות ברחם. הרופאים יודעים מה הם עושים. עם זאת ממליצה לך לנסות לידה טבעית ולא קיסרית וזאת בשל הקשיים והסיבוכים שבאים עם ההריון השלישי. זכת כמובן אם הרופאים מוכנים לאפשר לך לידה טבעית. הרבה הצלחה ובידיים מלאות!

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים