ניתוח קיסרי אלקטיבי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

22/03/2012 | 13:29 | מאת: לנה

שלום.שאלה כזאת אחרי לידה ראשונה טראומטית(קרעים לפני שהעובר יצא דימומים ניסיון של ואקום פעמיים לידה מאוד קשה בישבילי.אני עכשיו שבוע 35 אך שנכנסתי להיריון אמרתי לרופאה שלי שאני רוצה לעשות קיסרי.האם יש אפשרות שהרופאים לא יסכימו לעשות לי ניתוח?

19/05/2012 | 21:50 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אנא היוועצי ברופאים ואם אכן היתה טראומה מאד רצינית בלידה יש סיכוי טוב שיוחלט על ביצוע ניתוח קיסרי בלידה הבאה בהצלחה פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים