הריון שני

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

21/03/2012 | 10:18 | מאת: ענבר

שלום רב את הלידה הראשונה שלי סיימתי בקיסרי עקב חוסר התקדמות בלידה ואגן צר כעת אני בשבוע 29 והצלקת נמתחה מעט בצד הימני , רופא אחד המליץ על ניתוח שני רופא שני המליץ על לידה רגילה .. אני מזכירה שיש לי אגן צר.. מה אני אמורה לעשות? אני כמ מאוד מפוחדת משום שעברתי ממש טראומה בלידה הראשונה .. לקח לי חודש וחצי ממש להחלים .. תודה מראש

29/03/2012 | 07:33 | מאת: דקלה

היי ענבר, אני גם עברתי סיפור דומה לשלך בלידה הראשונה, הייתי 26 שעות בחדר לידה , פתיחה מלאה, ירידת מים, וכמובן חוסר התקדמות בלידה, בסופו של דבר ניתוח דחוף מצוקה עוברית והבינו שזה אגן צר, בהריון השני אמרו לי לנסות לידה רגילה עם הצלחה של 50- 50 כמובן שלא לקחתי סיכון והזמנתי ניתוח לשבוע 38. כנ"ל לגבי ההריון השלישי הזמנתי ניתוח מראש (עזבתי שקיבלתי צירים פתאום וניכנסתי בסוף לניתוח דחוף) חחחח אבל העיקרון הוא אל תיקחי סיכון יקירתי, הם מנסים לשכנע ללידה רגילה בזמן שבוודאות יודעים שאין סיכוי , אז למה לסבול פעמיים? וכמובן לסכן אותך ואת עוברך.... עצה שלי לכי על ניתוח .... שיהיה בהצלחה, לידה קלה וידיים מלאות אמן !!! דקלה

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים