הופעת ווסת לאחר ניתוח קיברי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

12/03/2012 | 21:30 | מאת: רויטל

שלום אני6שבןעות אחרי ניתוח קיסרי 3 נוטלת קלקסן היום קיבלתי כנראה ווסת היה לי דימום מוגבר הרופא נתן לי לעשות אולטרסאונד וכך התשובה : מנח קידמה מירקם תקין קו הד אמצעי :כן. גבולות סדירים מידות הרחם53*46*57 עובי אנדומטריום : 4ממ. הודגמה רירית רחם סדירה מידות השחלה 17*24 מרקם השחלה תקין מידות שחלה שמאלית 13*19. מרקם שחלה תקין שנדחס חופשי מנוזל שאלתי היא האים הבדיקה תקינה? האים יכול להיות שבאמת זהו ווסת ??כמה זמן זה אאמור להמשך והאים יש מקום לדאגה אים לפעמים הוא מוגבר????אני מאןד לחוצה מדימומים. תודה רבן לך וערב טוב רוויטל. א

12/03/2012 | 21:43 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

אנא פני לרופא המטפל שלך לבדיקה. נראה כי האולטרסאונד תקין אך הדבר אינו תחליף לבדיקה רפואית. בהצלחה, פרופסור אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים