ניתוח אורכי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

12/03/2012 | 17:40 | מאת: מיטל

ערב טוב, אני עברתי שלושה נתוחים קיסריים בשל עוברים גדולים (ללא סכרת) , בניתוח האחרון המנתח אמר לי בתום הניתוח כי היו הידבקויות רבות וכי אם אני רוצה ילד נוסף- הוא ממליץ כי הניתוח הבא יהיה ניתוח אורכי. אבקש לדעת - האם בעניין זה יש מקום לשיקול דעת. וגם מידע על ניתוח קיסרי אורכי. תודה רבה מיטל

12/03/2012 | 19:19 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

ניתוח קיסרי בחתך אורכי על דופן הבטן מקובל כל מנת להימנע מפגיעה באיברים פהנימיים. הייתי ממליץ לך לקבל את המלצת הרופא המנתח אשר הוא היחיד המוסמך לקבוע את מידת ההתבקויות בהן ניתקל אשר על כן אנו מתייחסים בכובד ראש להתייחסות זו של המנתח. בהצלחה פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים