ניתוח קיסרי בשילוב ניתוח פלסטי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

12/03/2012 | 10:46 | מאת: רחל

האם יש אפשרות לעשות ניתוח קיסרי משולב בניתוח פלסטי? כלומר- הרופא הגניקולוג יעשה את עבודתו כרגיל בעוד המנתח הפלסטי(באופן פרטי בתיאום מראש עם הרופא המיילד) יערוך את החיתוך, התיקון האסטטי והתפירה? הסיבה לכך היא שיש לי בטן רפויה מאוד עקב לידות ותמיד נאמר לי שאפשר לתקן, אבל רק אחרי "הלידה האחרונה".חשבתי לשלב בין הלידה (צריכה קיסרית) לניתוח tummy tuck כדי להמנע משני ניתוחים ותקופת החלמה כפולה.

12/03/2012 | 19:36 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

ע,קרונית הדבר אפשרי אך לרוב התוצאה האקסטטית טובה יותר אמ מפרידים בין הניתוחים. בהצלחה פרופ? אוריאל אלחלל הדסה 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים