תופעות לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

11/04/2024 | 21:00 | מאת: יעקב

אשתי 10 שנים לאחר קיסרי ולאחרונה מאד מחמיר לה תופעות שאציין בליטה משמעותית בבטן [התחתונה ]מדי פעם כאבים חזקים וצריבה מאד מאד חזקה ובפרט בעונות מעבר מה זה יכול להיות תודה

הי, מאחר והיא 10 שנים לאחר הניתוח הסבירות שמדובר בתופעה שקשורה לקיסרי נמוכה. יכול להיות בקע באזור הצלקת אך גם דברים מרובים אחרים. ממליץ להתחיל בירור בסיסי אצל רופא משפחה ורופא נשים מטפלים בקופת חולים, ולהרחיב הבירור על פי הממצאים. בריאות שלמה!

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים