כאבים באזור הצלקת

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

19/02/2024 | 10:01 | מאת: אנונימית

שלום אשמח לדעת כמה זמן אחרי קיסרי יכולים להיות תופעות שקשורות לקיסרי.. עברתי קיסריים בנובמבר 2022 ונובמבר 2023 ויומיים שיש לי כאב חזק מאוד באזור הצלקת כשאני הולכת... משהו פנימי.. כאילו משהו זז.. כשטני יושבת בלי לזוז אין כאב. תודה האם זה יכול להיות שריר תפוס?

הי ישנן הרבה סיבות אפשריות לכאב כמו שאת מתארת, לאו דווקא קשור לניתוח הקיסרי שעברת. באם הכאב משמעותי כדאי להשלים בירור במיון מהלכים וגם במיון נשים לפי הצורך. אם הכאב קל יותר אפשר להתחיל את הבירור מול רופא משפחה מטפל. בהצלחה!

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים