נישה רחמית לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

17/01/2024 | 08:55 | מאת: קרין

רציתי לשאול האם נישה בגודל 3*6 ממ זה משהו שצריך מיד לנתח או להסיר?הבעיה היחידה היא שהמחזור שלי 5-7 ימים ושאר הימים פשוט אני לא מצליחה להתנקות,אין הפרשות,אבל בגלל שאני שומרת נידה אני בודקת עם צמר גפן בפנים ולא נקי, לא מצליחה להתנקות.

שלום קרין, נישה כשלעצמה לא מסכנת אותך ולא מחייבת טיפול. בהחלט יכולה לגרום לדמם בין ויסתי. במידה ואת מעוניינת בטיפול כי זה מפריע לאיכות חייך, יש צורך בהערכה מסודרת במרפאת נשים להחליט על טיפול רצוי. ישנן אופציות שונות, למשל התקן מירנה, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה, כתלות במצב. בהצלחה!

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים