כאבים אחרי ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

13/01/2024 | 01:05 | מאת: שני

שלום, אני שנה וחצי אחרי ניתוח קיסרי, יש לי דימום בין ויסתיים ואובחנה נישה על ידי אולטרסאונד אצל רופא. צריכה לעבור היסטרוסקופיה אבחנתית כדי לדעת מה גודל הנישה. (5 הריונות בעברי, 2 גרידות, לידה אחת בקיסרי) המחזור שלי הוא בדרך כלל 4 ימים, יש 3-4 ימים הפסקה ואז שוב דימום לזמן משתנה. במהלך הזמן הזה יש לי כאבים כמו כאבי מחזור של התכווצויות, לפעמים מרגיש לי אפילו כמו רעידות ברחם וכאבים בצלקת. השאלה שלי היא האם הגיוני שהכאבים נובעים מהנישה? נישה יכולה לכאוב? יכול להיות שבנוסף יש גם הידבקויות כואבות? האם טיפול בנישה יכול להקל על הכאבים? תודה רבה!

שלום שני, נישה אכן יכולה לגרום לדמם בין ויסתי, אך לא גורמת לכאב. ממליצה לך לפנות לבדיקה בנושא הכאבים אצל רופא/ה הנשים שלך. בהצלחה, ד"ר אשר.

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים