כאבים בזמן אימונים לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

14/12/2023 | 00:19 | מאת: אדווה

לפני 5 שנים עברתי ניתוח קיסרי (שני במספר) התחלתי להתאמן החודש ויש לי כאבים בתפר בזמן אימונים בעיקר בתרגילים כמו פלאנק, סמוך קום וכו' וגם בזמן התעטשות...מה עליי לעשות? אציין שנערכה בדיקה אצל רופא נשים ונאמר לי ממנו שהכל תקין ואפשר להמשיך להתאמן.

אדווה שלום, 5 שנים לאחר ניתוח קיסרי האיזור החלים לחלוטין ואין בעיה להתאמן. בהצלחה.

שלום אדווה, 5 שנים לאחר ניתוח קיסרי האיזור החלים ואין בעיה להתאמן. בהצלחה!

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים