הפלה מאוחרת אחרי ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

22/10/2023 | 03:18 | מאת: רוחמה

אני בשבוע 21. ובבדיקה שגרתית העובר נימצא ללא דופק, מתאים לשבוע 19+3. בעבר ילדתי 4 לידות קיסריות המליצו לי על גרידה מהם הסיכונים בגרידה לאחר ניתוחים קיסריים? ואו שמה עדיף לעבור ניתוח קיסרי?

הי רוחמה, צר לי לשמוע. ניתן לשקול גרידה גם לאחר 4 ניתוחים, במידה והתנאים מתאימים. ממליץ לך לבדוק עם המוסד המבצע לגבי האפשרות הזו. היסטרוטומי (כמו ניתוח קיסרי) אפשרי אך גם בו יש סיכון. ממליץ לבדוק עם הרופאים במוסד בו תתבצע הפעולה היכן הסיכון נמוך יותר ולהגיע להחלטה משותפת. בחלק גדול מהמקרים גרידה עדיפה אך יש להתאים לפרטים הספציפיים שלך. בהצלחה!

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים