קיסרי רביעי הריון נוסף

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

26/09/2023 | 22:54 | מאת: אורית

שלום וברכה אשמח לדעת האם מומלץ בגיל 42 להביא עוד ילדים גם מבחינת הגיל , וגם מבחינת מספר ניתוח קיסרי (עברתי ארבעה קיסרי), אני מעוניינת בהריון נוסף, אך חוששת מבחינת שני פאקטורים אלו, האם זה יכול להיות מסוכן משתי הבחינות או אחת מהן? דבר נוסף, לפני ביוץ או במהלכו, לא יודעת אם יש קשר, יש לי כאבים באזור החתך של הניתוח , האם זה קשור לביוץ או להדבקויות? תודה

שלום אורית, ככל אין הגבלה במספר הניתוחים הקיסריים, תלוי ברקע הרפואי ובהיסטוריה הניתוחית האישית. שאלתך היא מורכבת, מציעה לך לפנות לדיון אצל הרופא המטפל שלך. שיהיה בהצלחה!

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים