כאבים ברחם לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

15/08/2023 | 22:26 | מאת: אלה

שלום אני כמעט שנתיים אחרי ניתוח קיסרי, ויש לי כאבים ברחם. רק כשאני לוחצת/נוגעת עם קצת הפעלת לחץ בבטן באיזור של הרחם. האם זה תקין? אם כן מתי זה אמור לעבור? ואם לא מה זה יכול להיות. יש לציין, שהניתוח עבר טוב, עברתי גם כריתת חצוצרות. וכחודש לאחר הניתוח היה לי זיהום ברחם עקב מכה שקיבלתי (התפרים נפתחו קצת)

ההחלמה מהניתוח כנראה הסתיימה. יתכן ויש הדבקויות או ממצא אחר בבטן שיכול להסביר את הכאב שאת חשה. אפשר לגשת באופן לא דחוף לבדיקה אצל רופא/ה נשים מטפלים שלך. תרגישי טוב!

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים