תפרים נמסים ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

02/08/2023 | 08:26 | מאת: גבי

שלום , ילדתי בניתוח קיסרי בידיוק לפני חודש 2.7.23, אמרו לי שתפרו עם תפרים נמסים ושאין צורך להוציא שום דבר. אבל גם אחרי חודש יש לי חוט שקוף ארוך בקצה אחד וחוט קצר בקצה שני. בחתך עצמו לא רואים חוטים פשוט חתך רגיל. האם זה נורמלי אחרי כ"כ הרבה זמן? מה לעשות? יכול להיות שזה לא תפרים נמסים? זה חוט שקוף נראה כמו חוט דייג

הי, תני לזה עוד שבועיים ומאמין שיעלם עד הביקורת של 6 שבועות. בעוד שבועיים תראי את הרופא/ה שלך והם יוכלו להסתכל ולהמליץ אם לא יעלם עד אז. בהצלחה.

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים