לידה לאחר 4 רגיל ו1 קיסרי-עוברים גדולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

21/06/2023 | 12:51 | מאת: ר

שלו' וברכה, עברתי קיסרי אחד לפני שנה ושלוש עקב מצג רגלים ב"ה החלמה מצויינת. כעת ב"ה בתחילת הריון חדש העוברים שלי בדר"כ גדולים 4000-4200 ותמיד יולדת יום לפני התאריך או בסביבה האם ניתן ללדת לידה רגילה למרות המשקל או כדאי ליצור זירוז לידה בתחילת תשיעי ואם כן איזה זרוז לבצע תודה רבה

לאחר ניתוח קיסרי מומלץ לעבור יעוץ מסודר לגבי אופן הלידה המומלץ ביותר עבורך. ביעוץ לוקחים בחשבון גם את הערכת משקל העובר. אנחנו מציעים שירות כזה בבית חולים לנשים בבילינסון במהלך הטרימסטר השלישי. ניתן לפנות ליעוץ דרך מרפאת טרום ניתוח קיסרי או פשוט להגיע ליעוץ דרך המיון. נשמח לעזור. שיהיה הריון קל!

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים