נישה בעקבות ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

15/06/2023 | 23:25 | מאת: מור

לפני ארבעה חודשים עברתי ניתוח קיסרי שני. בעקבות הניתוח נוצרה לי נישה די גדולה ברחם שמובילה לדימומים לאחר המחזור. בחודשיים האחרונים אחרי שנגמר המחזור (מדגישה שמדובר בסיום המחזור ולא בהתחלה) הבטן שלי ממש מתנפחת ונהיית קשה וכואבת לכמה ימים ואז זה עובר, האם זה קשור לנישה? בנוסף, באולטסאונד לאבחנת הנישה נמצאה לי גם ציסטה מורכבת בשחלה בגודל 8 ס״מ שאני צריכה להוציא בניתוח- האם זה קשור לזה? תודה על המענה!

לא צריך להיות קשר בין הציסטה לבין הנישה. המון בהצלחה בניתוח!

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים