הדבקויות לאחר קיסרי - חומר להפרדה

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

12/06/2023 | 20:39 | מאת: אלונה

היי, עברתי קיסרי לפני 3 חודשים היום בדיעבד אני מבינה שקיים חומר / רשת שניתן לשים בסיום הניתוח כדי למנוע הדבקויות. אני מבינה שמדובר על מוצרים שצריך לקנות באופן עצמאי. האם ניתן בקיסרי הבא לבקש שימוש במוצרים האלו הסיום הניתוח? מדוע לא משתמשים בהם לאחר ניתוח? הבנתי שמדובר על עניין כלכלי. אם כך, האם ניתן לרכוש באופן עצמאי לניתוח הבא? כיצד ניתן לדעת האם יש לי הדבקויות? מאז הקיסרי סובלת מנפיחות ובעיות בעיכול שלא היו מעולם. מה האחוזים להדבקויות לאחר ניתוח ראשון? תודה רבה🙏

שלום, אין מספיק מידע קליני על התכשיר המדובר. הדעות סותרות ואין באמת הוכחה ליעילות שלו. אין מספיק מידע על הסיבוכים שיכול לגרום להם. במוסד בו אני עובד לא משתמשים בו ואין זאת משיקולים כלכליים.

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים