Varixs וריקס בהריון שבוע 33+5

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

12/06/2023 | 09:41 | מאת: בתי

שלום וברכה, אני בשבוע 33+5 עם וריקס מורחב בין 13 ל16 מ"מ, תלוי זוית מדידה. העובר במעקב צמוד (אחת ליומיים) כרגע נראית זרימה מערבולית ופסים , מעין חוטים הנראים באולטרסאונד במקום הוריקס הנקראים בשם פברין, ללא פגמי מילוי בוריקס ובשאר האיברים, המליצו לי על לידה בשבוע 35. וטענו שההימור בהשארתו ברחם גדול יותר מאשר יציאתו החוצה. האם לא ניתן לחכות עוד מעט לשבוע36 /37 שקצת יגדל? שוקל כיום כ2.100 מוערך... תודה רבה!

שלום, קודם כל המון בהצלחה, הריון עם ואריקס מביא המון חששות דילמות ואני בטוח שיש לא מעט. קשה לענות על השאלה בפורום. כמו בהרבה מקרים מילדותיים אין תשובה אחת נכונה. יש טווח בו נהוג להתערב תוך שיקולים לשלום העובר מול סיבוכי פגות פוטנציאלים. אני בטוח שהצוות המטפל רואה שיקולים אלה מול עיניו ומשתף אותך בדילמות. סמכי על הצוות המטפל שמכיר אותך ואת הפרטים הקטנים. המון בהצלחה!!

08/07/2023 | 23:59 | מאת: Oo

אני בשבוע 29 עם ואריקס בגודל 13 ממ, אני חוששת מאוד האם יש השפעה על העובר בעקבות הממצא?

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים