ניתוח קיסרי חירום עזרה

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

01/05/2023 | 01:25 | מאת: שירה

היי אני 10 חודשים אחרי ניתוח קיסרי חירום אני סובלת מכאבים מטורפים כמו שריפה דקירות בצלעקת של הניתוח מצד ימין כאבים ממש אשמח לעזרה

הי שירה סיבוכים של ניתוח קיסרי זמן רב - 10 חודשים - לאחר הניתוח אינם שכיחים. בהופעת כאב כפי שאת מתארת יש מקום לבירור, שצריך לכלול בדיקה של רופא נשים וכן של רופאים אחרים לשלילת סיבות אחרות לכאב בטן כמו דלקת בתוספתן. ממליץ לך לפנות להשלמת הבירור מול רופא מטפל בקהילה, במוקד או דרך המיון. עם זאת, כלל לא בטוח שהתסמינים קשורים לניתוח שעברת. בהצלחה!

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים